08-636 53 10 info@onlinepartner.se

Tjänster

Back Home

Tjänster

Våra konsulttjänster för G Suite (Google Apps)

Online Partner AB är den självklara partnern för alla organisationer som vill använda Googles molnbaserade produktivitetsverktyg. Vi erbjuder kunskap, engagemang, ärlighet och en respekt för din tid som du förmodligen aldrig stött på tidigare. Vi brinner för G Suite och vill bevisa för dig att du har valt rätt väg inför framtiden. Våra konsulter levererar behovsanpassade tjänster som utgår från era förutsättningar, mål och ambitioner. Vi genomför allt tekniskt arbete samt konfigurering av er G Suite-domän. Dessutom ger vi stöd i förändringsarbete och genomför utbildningsaktiviteter med administratörer och användare. Det första steget till G Suite är att göra en nulägesanalys av er befintliga miljö och arbetssituation och tillsammans tar vi fram en färdplan som steg-för-steg beskriver vägen framåt.

Tjänster

Online Partner AB är den självklara partnern för alla organisationer som vill använda Googles molnbaserade produktivitetsverktyg. Vi erbjuder kunskap, engagemang, ärlighet och en respekt för din tid som du förmodligen aldrig stött på tidigare. Vi brinner för G Suite och vill bevisa för dig att du har valt rätt väg inför framtiden. Våra konsulter levererar behovsanpassade tjänster som utgår från era förutsättningar, mål och ambitioner. Vi genomför allt tekniskt arbete samt konfigurering av er G Suite-domän. Dessutom ger vi stöd i förändringsarbete och genomför utbildningsaktiviteter med administratörer och användare.

Strategikonsultation

Strategi handlar om att välja en väg, riktning och ett syfte för att i ett långsiktigt perspektiv skapa konkurrensfördelar i en värld som förändras kontinuerligt. Att välja G Suite är ett strategiskt beslut som rätt använd kommer skapa oanade möjligheter att producera, kommunicera och samarbeta bättre, säkrare och mer kostnadseffektivt.

Analys

Hur använder medarbetarna på ditt företag olika program i dag? Använder de olika datorer, mobiltelefoner och operativsystem? Resan till fullt utnyttjande av G Suite börjar med en nulägesanalys av ditt företags befintliga miljö och arbetssituation.

Migrering

Har ditt företag en Microsoft Exchange-server eller använder ni ett webbhotell? Arbetar ni direkt mot servern eller främst lokalt? Oavsett vilket hjälper vi er att flytta allt material tryggt och säkert till G Suite.

Optimering

G Suite ger dig obegränsade utvecklingsmöjligheter. Vi hjälper dig att integrera G Suite med dina befintliga system, t.ex. affärssystem, för att skapa nya funktioner som ger verksamhetsförbättringar.

Inköp och integration

När dina produktivitetsverktyg är molnbaserade förändras dina behov av hårdvara som datorer, mobiltelefoner eller läsplattor. Vi kan hjälpa dig att göra strategiskt framgångsrika inköp som optimerar din organisations användning av G Suite.

Utbildning

G Suite är en stor och växande programvaruplattform. Rätt använd ger den ditt företag oanade möjligheter att utveckla verksamheten och minska kostnader. Våra utbildningar är en viktigt del för att uppnå maximal nytta av G Suite och finns för både användare och administratörer.

Support

Vi älskar G Suite och brinner för att få hjälpa er att bli de bästa G Suite-användarna. Är du ny användare hjälper vi dig att komma igång – snabbt, effektivt och utan problem. Du får personlig kontakt med våra medarbetare som har unika kunskaper och erfarenheter om hur du på bästa sätt använder G Suite.

Online Partner hjälper ert företag att uppleva det fullständiga värdet av G Suite (Google Apps)
Kontakta oss så berättar vi mer!