08-636 53 10 info@onlinepartner.se

Om oss

Back Home

Om oss

Vi är er självklara partner

Online Partner AB är specialister på Google Apps och den självklara partnern för organisationer som använder Googles molnbaserade produktivitetsverktyg. Företaget grundades 2007 med visionen att vi skulle bli den ledande samarbetspartner för Google Apps-användare bland små och stora organisationer. Idag är vi både kunskapsledande och marknadsledande. Våra kunder finns inom små och stora företag, myndigheter, kommuner och skolor över hela Sverige. Vi har fler än 300 kunder som gått över till ett modernt och säkert arbetssätt med stora förbättringar i effektivitet, samarbete och kommunikation som resultat. Vi är Google Cloud partner, Google Chrome Premier partner, Google Education Premier Partner, Google Cloud Platform partner och även återförsäljare avseende Chromebox for meetings tjänster.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder kunskap, engagemang, ärlighet och en respekt för din tid som du förmodligen aldrig stött på tidigare. Vi brinner för Google Apps och vill bevisa för dig att du har valt rätt väg inför framtiden. Hos oss får du all hjälp du behöver för att bli en framgångsrik Google Apps-användare. Med en nulägesanalys av er befintliga miljö och arbetssituation tar vi tillsammans fram en färdplan som utgår från era mål, behov och ambitioner. Vi genomför allt tekniskt arbete samt konfigurering av er Google Appsdomän. Dessutom ger vi stöd i förändringsarbete och genomför utbildningsaktiviteter med administratörer och användare.

Därför ska du välja Online Partner

Google Apps är en investering i effektivare samarbetsmetoder och högre säkerhet.  Vår styrka är att vi har kunskapen om vilka förbättringar och anpassningar som kan göras i Google Apps molnbaserade plattform. Med en tydlig arbetsmodell och en uppsättning egenutvecklade komponenter, kan vi tillföra betydligt mer funktionalitet och hävstång till våra kunders affärs- och verksamhetsprocesser, än vad som är möjligt ur Googles standardlicenser. Våra kunder spar avsevärda mängder tid och kraft, och får samtidigt snabbt och kostnadseffektivt tillgång till moderna, strömlinjeformade arbetsverktyg och funktioner som är anpassade efter just deras behov. Och ja, Google Apps är även en investering i lägre kostnader. Du kommer bli förvånad när vi visar dig hur mycket du kan spara.

Online Partner hjälper ert företag att uppleva det fullständiga värdet av Google Apps
Kontakta oss så berättar vi mer!