Google Workspace

Google Workspace – Det bästa sättet att tillsammans få saker att hända


Allt du behöver för att få ditt arbete gjort snabbt och effektivt. Samlat på ett enda ställe. Google Workspace hjälper dig att få mer gjort på jobbet, hemma eller när du är på resande fot, med välkända kommunikations- och samarbetsverktyg som på ett smart och genomtänkt sätt är ihopkopplade med varandra.

Välj den version av Google Workspace som passar ditt företag bäst

Prova utan kostnad i 14 dagar

Google Workspace Business

Små och medelstora företag med upp till 300 användare kan välja Google Workspace Business. Vid fler än 300 använder måste den överskjutande delen vara Enterpricelicenser. Google Workspace Business innehåller allt du behöver för att planera och genomföra ditt arbete, projekt och samarbeten med med dina kollegor. Enkelt, användarvänligt och med funktioner som gör ditt arbete ännu bättre och roligare. Google Workspace finns i tre olika versioner; Business Starter, Business Standard och Business Plus.

Google Workspace Enterprise

Google Workspace Enterprise kan användas i både små och stora organisationer, oavsett antal användare. som har högt ställda krav på t ex lagringsutrymme, säkerhetsfunktioner, support och behov av fler deltagare på videomöten. Licenserna finns i två olika versioner.

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vill du bestämma när vi ska komma i kontakt?