08-636 53 10 info@onlinepartner.se

Optimering

Back Home

Vi integrerar G Suite med dina befintliga system

Optimering

G Suite ger dig obegränsade utvecklingsmöjligheter. Vi hjälper dig att integrera
G Suite med dina befintliga system, t.ex. affärssystem, för att skapa nya funktioner som ger verksamhetsförbättringar.

Maximera kraften i dina program

Vi kan maximera kraften i dina program genom att integrera G Suite, Android- och iPhoneappar och programvara från G Suite Marketplace. Med rätt mix av appar kan du skräddarsy ditt befintliga verksamhetssystem, eller till och med skapa ett helt nytt.

En integrerad process

Nyckeln ligger i varje användares Google-konto som ger tillgång till inloggning med ett enda lösenord till alla system som användaren använder under arbetsdagen (s.k. single sign-on). Via en G Suite eller mobilapp kan användaren från valfri dator eller mobiltelefon sköta till exempel tidrapportering, bokföring och fakturering – i en enda integrerad process.

Flexibilitet på olika plattformar

Google-kontot gör också varje användare oberoende av en viss dator eller mobiltelefon, vilket gör det möjligt att dela enheter mellan användare. Det skapar i sin tur en ökad flexibilitet och möjligheter till mer rationella inköp. Fördelarna är särskilt tydliga i organisationer med flexibel arbetskraft, som konsulter eller säsongsarbetare samt för elever i skolor.

G Suite ♥ Microsoft Office 365

I kommuner och skolor är det vanligt att G Suite och Microsoft Office 365 samexisterar. G Suite används ofta i utbildningsmiljöerna medan Office 365 används inom förvaltningsenheterna. Online Partner är experter på att få båda systemen att fungera på ett optimalt sätt tillsammans.