08-636 53 10 info@onlinepartner.se

Online Partner AB expanderar, och söker nu nya medarbetare!

Säljare

Är du expert på relationsbyggande? Då är du säljaren vi söker!

Online Partner är Sveriges ledande specialister på G Suite, och hjälper företag, organisationer, skolor och myndigheter att flytta till, eller nyttja, G Suite i sin verksamhet så optimalt som möjligt. Vi hjälper till med projektledning, teknik, förändringsprocesser, utbildning och support.

Vi vill nu förstärka vårt team med en säljare vars fokus kommer att vara försäljning samt upprätthållande och utveckling av kundrelationer. Den vi söker bör vara självgående, ha ett högt säljdriv och vara duktig på att utveckla affärer. Du är energisk och kreativt med ett öppet sinne, gillar att skapa långsiktiga relationer, och du har ett gott sinne för affärsmöjligheter med förståelse för kundernas behov. Att du är en trygg person med en seriös framtoning är viktigt, samt att du har intresse av och kunskap om IT-branschen.

Som person skall du trivas med att arbeta i en platt organisation med sann entreprenörsanda där utrymmet för egna initiativ och arbetssätt är stort. Du planerar ditt eget säljarbete inom givna ramar, och du brinner för att nå dina mål och att se tydliga resultat av ditt arbete.

Kunskaper

  • Tidigare säljerfarenhet inom IT.
  • Mycket god vana av offerter, förhandlingar och avtal.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då tjänsten även innefattar en hel del dokumentation.

 

Meriterande

  • Kunskaper inom G Suite eller andra Google-produkter.
  • B-körkort med tillgång till egen bil.

 

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning med både fast- och rörlig del. Tillträdesdatum efter överenskommelse.

Utgångspunkten för tjänsten är hos Online Partners kontor i Västberga, där vi sitter i stora, nyrenoverade lokaler.

Frågor om tjänsten samt ansökan med bifogad cv, mejlas till personalansvarig Hanna Imeryd, rekrytering@onlinepartner.se. Märk mejlet ”Säljare”.