Utbildningar i G Suite för lärare och skolpersonal

G Suite är en stor och växande plattform med molnbaserade produktivitetsverktyg. Utveckling  sker hela tiden och nya funktioner tillkommer i snabb takt. Er verktygslåda är alltid uppdaterad till den senaste versionen vilket bidrar till att göra ert arbete effektivare, enklare och roligare. Online Partners utbildningar ger lärare och skolpersonal snabbt kunskap om G Suits olika verktyg och hur ni ska använda dem för att maximera det pedagogiska arbetet och det kollegiala samarbetet. Nybörjare eller erfaren användare – vi anpassar utbildningarna efter era behov. Är du ansvarig för att administrera G Suite hjälper vi dig med allt du behöver veta för att hantera användare, enheter och data på ett säkert och enkelt sätt. Det krävs inga djupa förkunskaper i IT – administrationen är enkel och intuitiv.

Vad kostar det?

Online Partners utbildningar är en investering i ett effektivare arbetsflöde där medarbetarna är trygga och kunniga användare av G Suite. Vi anpassar våra utbildningar efter era önskemål och behov. Priset är baserat på antal deltagare och var utbildningen genomförs. Vi håller våra utbildningar på distans via Google Meet, på plats i dina lokaler eller hos oss.

Kontakta oss för mer information

Du når oss på info@onlinepartner.se eller telefon 08-42 00 04 00. Vill du prata utbilding med vår skolansvarig, kontakta danne@onlinepartner.se