Google G Suite for Education – verktyg för bättre lärande och samarbete

G Suite for Education är en komplett uppsättning molnbaserade produktivitetsverktyg som har skapats särskilt till skolor för att ge elever och lärare de bästa förutsättningarna att lära och skapa tillsammans.

G Suite for Education innehåller alla verktyg som lärare och elever behöver för att arbeta på egen hand eller i grupp. E-post, ordbehandling, kalkylark, presentationer, kalendrar, möten, videosamtal och lagringsutrymme. Alltid uppdaterade till senaste versionen och alltid med högsta säkerhetsnivå. Uppkopplad eller offline – med G Suite arbetar lärare och elever var som helst, när som helst och på valfri enhet, te x dator, surfplatta eller smartphone.  

Verktygen i G Suite främjar samarbete, kreativitet och kritiskt tänkande. De ger läraren verktyg för att arbeta enskilt med en elev, grupper eller hela klassen. Läraren kan kommunicera effektivt med eleven och följa elevens framsteg , ge omedelbar feedback och göra en formativ bedömning. Med G Suites kraftfulla verktyg i kombination med te x Google Classroom, ChromEx och Urkund för G Suite kan lärare hantera läroplaner, klasslistor, uppgifter, prov och betygsättning på ett och samma ställe

G Suite for Education har även inbyggda tillgänglighetsfunktioner som stöd för elever med särskilda behov och andra inlärningssätt. Eleverna kan använda verktygen med rösten eller en skärmläsare. Verktygen är dessutom fullständigt kompatibla med tillbehör som punktskriftsenheter och olika typer av skärmar.

Kontakta oss idag!

Vill du vet mer om G Suite for Education med Online Partner som licensombud?

Fyll i formuläret eller kontakta oss på info@onlinepartner.se eller tel: 08-42 00 04 00.


Kostnadsfria appar till skolor

Alla skolor som väljer Online Partner som leverantör av skolans Google licenser och Chrome Education licenser (Chrome Education Upgrades, Upgrade for Meetings subscription license, G Suite Enterprise for Education), får helt kostnadsfritt använda våra framgångsrika, egenutvecklade appar ChromEx och Urkund for G Suite.