G Suite Enterprise for Education

Hur kan G Suite Enterprise for Education bidra till en bättre skolverksamhet?

Basic- eller Enterprise-licens?

G Suite for Education är den självklara verktygslådan för en majoritet av Sveriges skolor och finns i två olika utgåvor – Basic och Enterprise.

Uppgradera G Suite for Education till Enterprise nu för att få tillgång till avancerade funktioner för distansundervisning, säkerhet och analys. En uppgradering till G Suite Enterprise for Education innebär att du som är ansvarig för domänen får en omfattande verktygslåda för att hantera hela organisationen och en rad verktyg för förbättrad säkerhet och datakontroll samt en fler undervisningsverktyg till lärarna –  plagiatrapporter och kommunikationsverktyg för distansundervisning i Meets bland annat.

Fördelarna med G Suite Enterprise for Education – Videopresentation med Online Partners Daniel Johansson och Patrik Zackrisson

I denna presentation går vi igenom varför man ska uppgradera till Enterprise och vad det innebär för dig som är superadministratör och IT-ansvarig. Vilka verktyg innehåller uppgraderingen och hur kan de förbättra skolans verksamhet när det gäller t ex distansundervisning, säkerhetsaspekter och utökade inlärningsmöjligheter? Varför kan det vara aktuellt att uppgradera just nu – vi går igenom Googles prissättning och vilka möjligheter det finns att spara pengar.

Registrera dig för att ladda ner presentationsmaterialet.

Ladda ner presentationsmaterialet

Registrera dig här nedan så kan du ladda ner presentationsmaterialet och annat nyttigt material om G Suite for Education.

Tre viktiga anledningar till att välja G Suite Enterprise

Avancerade funktioner i Google Meet

Håll möten med upp till 250 deltagare på Meets eller 100 000 livestreamtittare. Spela in dina möten, lektioner och föreläsningar och spara dem på Drive. Ring in och delta på möten i Meets.

Säkerhetscenter

Använd avancerade analysverktyg och full kontroll på eventuella säkerhetsproblem inom organisationen. I säkerhetscentret kan du som är licensierad administratör visa data för hela organisationen.

Dataregioner

Dataregionspolicyn gör det möjligt att lagra data för licensierade användare på en viss geografisk plats (USA eller Europa).

Allt det här ingår i G Suite Enterprise for Education

Avancerade funktioner i Google Meet – håll kontakten med upp till 250 mötesdeltagare på Meets eller 100 000 livestreamtittare. Spela in möten, lektioner och föreläsningar och spara dem på Drive. Ring in och delta på möten i Meets.

Säkerhetscenter – använd avancerade analysverktyg och full kontroll på eventuella säkerhetsproblem inom organisationen. I säkerhetscentret kan du som är licensierad administratör visa data för hela organisationen.

Dataregioner – dataregionspolicyn gör det möjligt att lagra data för licensierade användare på en viss geografisk plats (USA eller Europa).

Ursprungskontroll – ett pedagogiskt verktyg för att lära eleverna hur man förhåller sig till information, innehåll, referenser och källhänvisningar.

Cloud Search – artificiell intelligens och maskininlärning ger användarna ett enhetligt och effektivare sökresultat.

Avancerad hantering av mobila enheter – verktyg för att hantera elevers egna enheter på ett proaktivt sätt. T ex krav på lösenord, hantering av appar för specifika grupper av användare och enhetspolicyer.

G Suite-rapporter och Gmail-loggar i BigQuery – skapa rapporter och loggar för ökad kunskap och diagnostisering av eventuella problem.

En extern arkiveringsprodukt – arkivering och sökfunktion av uppdragskritisk epost i Gmail med en arkiveringslösning från tredje part.

G Suite Migrering – om minst 15 % av användarna är licensierade kan all användardata migreras till G Suite på ett säkert sätt.

Förbättrad support – vid köp av fler än 200 licenser få ni tillgång till ett dedikerat supportteam med produktspecialister.

Vill du veta mer?

Kontakta våra G Suite-specialister för hjälp och mer information på info@onlinepartner.se eller tel +46 8 42 00 04 00