Uppgradera G Suite for Education till Enterprise – Avancerade funktioner för distansundervisning, säkerhet och analys

En uppgradering till G Suite Enterprise for Education innebär att du som är ansvarig för domänen får en omfattande verktygslåda för att hantera hela organisationen. Premiumverktyg för förbättrad säkerhet och datakontroll samt en mängd olika undervisningsverktyg till lärarna,  plagiatrapporter och kommunikationsverktyg för distansundervisning i Meets.

Det här ingår i G Suite Enterprise for Education

Avancerade funktioner i Google Meet – håll kontakten med upp till 250 mötesdeltagare på Meets eller 100 000 livestreamtittare. Spela in möten, lektioner och föreläsningar och spara dem på Drive. Ring in och delta på möten i Meets.

Säkerhetscenter – använd avancerade analysverktyg och full kontroll på eventuella säkerhetsproblem inom organisationen. I säkerhetscentret kan du som är licensierad administratör visa data för hela organisationen.

Dataregioner – dataregionspolicyn gör det möjligt att lagra data för licensierade användare på en viss geografisk plats (USA eller Europa).

Ursprungskontroll – ett pedagogiskt verktyg för att lära eleverna hur man förhåller sig till information, innehåll, referenser och källhänvisningar.

Cloud Search – artificiell intelligens och maskininlärning ger användarna ett enhetligt och effektivare sökresultat.

Avancerad hantering av mobila enheter – verktyg för att hantera elevers egna enheter på ett proaktivt sätt. T ex krav på lösenord, hantering av appar för specifika grupper av användare och enhetspolicyer.

G Suite-rapporter och Gmail-loggar i BigQuery – skapa rapporter och loggar för ökad kunskap och diagnostisering av eventuella problem.

En extern arkiveringsprodukt – arkivering och sökfunktion av uppdragskritisk epost i Gmail med en arkiveringslösning från tredje part.

G Suite Migrering – om minst 15 % av användarna är licensierade kan all användardata migreras till G Suite på ett säkert sätt.

Förbättrad support – vid köp av fler än 200 licenser få ni tillgång till ett dedikerat supportteam med produktspecialister.