Behovsanpassade utbildningar för effektivare samarbete

G Suite är en stor och växande plattform med molnbaserade produktivitetsverktyg. Utveckling  sker hela tiden och nya funktioner tillkommer i snabb takt. Er verktygslåda är alltid uppdaterad till den senaste versionen vilket bidrar till att göra ert arbete effektivare, enklare och roligare.

Online Partners utbildningar ger dig och dina medarbetare kunskap om G Suits olika verktyg och hur ni ska använda dem för att maximera samarbete och resultat i era projekt. Nybörjare eller erfaren användare – vi har utbildningar för alla kunskapsnivåer.

För dig som är ansvarig för att administrera G Suite har vi administratörsutbildningar där du lär dig allt du behöver veta för att hantera användare, enheter och data på ett säkert och enkelt sätt. Det krävs inga djupa förkunskaper i IT – administrationen är enkel och intuitiv.

Våra behovsanpassade utbildningar vänder sig till organisationer som har specifika behov kring G Suite. Vi anpassar utbildningar efter era behov och kan genomföra dem på plats hos er, hos oss eller via internet.

Våra kurser

  • Grundkurs för användare
  • Administratörskurs
  • Behovsanpassade utbildningar

Vad kostar det?

Online Partners utbildningar är en investering i ett effektivare arbetsflöde där medarbetarna är trygga och kunniga användare av G Suite. Vi anpassar våra utbildningar efter era önskemål och behov. Priset är baserat på antal deltagare och var utbildningen genomförs. Vi håller våra utbildningar på distans via Google Meet, på plats i dina lokaler eller hos oss.

Kontakta oss för mer information

Du når oss på info@onlinepartner.se eller telefon 08-42 00 04 00