Uppgradera till Business – Obegränsat lagringsutrymme, Cloud Search och Team Drives!

När du uppgraderar till BUSINESS får du obegränsat lagringsutrymmer på Google Drive. Nu kan du lagra all din data, alla dina dokument, bilder och filmer oavsett hur mycket plats det tar. Dessutom kan du komma åt dina filer när du vill från din dator eller mobila enhet. Med Cloud Search artificiella intelligens och maskininlärning hittar du snabbt det du letar efter på Drive. Uppgradering till Business ger dig även tillgång till Team Drives som gör det möjligt att organisera, lagra och söka teamets filer i ett delat utrymme på ett säkert och lätt hanterbart sätt. Filer som läggs till på en teamenhet ägs gemensamt av teamet så att alla alltid är uppdaterade.

Vad kostar det att uppgradera till G Suite Business?

Uppgradering till G Suite Business innebär obegränsat lagringsutrymme i Drive och tillgång till några av de mest innovativa verktygen för att effektivt söka information och samarbeta i team. Uppgradering till G Suite Business omfattar alla användare i G Suite-domänen.

Pris: G Suite Business ca 109kr (EUR 10,4) /användare/månad

Hur går det till?

Det är enkelt att uppgradera till G Suite Business. Så här gör du:

  1. Fyll i formuläret
  2. Du får en offert från oss

När offerten är accepterad så utför vi uppgraderingen direkt i våra system. Ni får en bekräftelse när uppgraderingen är genomförd.

Fyll i formuläret för att uppgradera

Fyll i formuläret för att uppgradera till G Suite Business