Google G Suite – verktygslåda för ökad tillgänglighet och produktivitet

Börja använda G Suite du också och gör sällskap med fler än 5 000 000 företag runt om i världen. G Suite är en komplett uppsättning molnbaserade produktivitetsverktyg som innehåller allt du och ditt team behöver för att samarbeta och genomföra era projekt. E-post, ordbehandling, kalkylark, presentationer, kalendrar, möten, videosamtal och lagringsutrymme. Alltid uppdaterade till senaste versionen och alltid med högsta säkerhetsnivå. Uppkopplad eller offline – med G Suite kan ni jobba var ni än befinner er och med vilka enheter ni vill, t ex dator, surfplatta eller smartphone.

Vad kostar det?

Att börja använda G Suite är en investering i bättre samarbete, ökad tillgänglighet och produktivitet. Det är en trygg väg bort från dyra och problemtyngda IT-lösningar som ständig måste underhållas och ersättas med ny hårdvara, brandväggar och programuppdateringar. G Suite är enkelt att använda, tryggt och problemfritt. Välj mellan två olika utföranden:

  • G Suite Basic ca 55kr (EUR 5,20) /användare/månad
  • G Suite Business ca 109kr (EUR 10,4) /användare/månad

Här kan du läsa mer om skillnaderna mellan Basic och Business.

Ytterligare mervärden från Online Partner

Att köpa licenser från Online Partner kostar inget extra, tvärtom! Du får mycket mer för pengarna hos oss. Förutom att stanna kvar i det gamla priset och spara pengar på dina G Suite-licenser får du fler fina mervärden när du byter licensombud till Online Partner:

  • Kunskapsdatabas – svar på vanliga frågor som hjälper dig att få ut mer av G Suite
  • Flexibel fakturering – efterskott, uppdelat på kostnadsställen etc.
  • Utbildningsportalen – På Online Partners egen utbildningsportal har alla användare tillgång till korta och intuitiva utbildningsvideor för G-Mail, Kalender och Google Drive.
  • Tillgång till vår egenutvecklade app Drive Mechanic – för bättre ordning och reda på Drive

Vi erbjuder kunskap, engagemang, ärlighet och en respekt för din tid som du förmodligen aldrig stött på tidigare.

Hur går det till att börja använda G Suite?

Att komma igång med G Suite är enkelt! Så här går det till:

  1. Fyll i formuläret
  2. Du får en offert av oss

När offerten är accepterad hjälper vi dig att göra alla konfigurationer och ställa om domäner. Därefter är det bara för er att logga in och köra igång.

Om du redan använder G Suite

Byt licensombud till Online Partner så får du mer för pengarna. Klicka här för  att läsa mer om hur du byter till Online Partner.

Kom i gång med G Suite, fyll i formuläret för mer information